Joined
Last Online
Recent Posts
posted in General Discussion read more

Hi,

am still straggling to get my Pi2 working properly. Created SD card with latest Rasbian, booted successfully with Ethernet port plugged in. When opening a browser it takes about 3 min to load a google page, extremely slow!!! I got 30MB i-net @ home, and all of my other devices are flying... Am I missing something here? I already spend a night with "0" results - rebooting a cable modem, liksys E3000 router, Pi 2, changing Eth ports on router, etc... Same results with Ethernet cable plugged in or using WiFi dongle. over 300ms (thats a lot), pinged from my mac and got around 40ms. Is it a DNS issue?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-

Video Intro Graphics

Thanks!

posted in General Discussion read more

Hi,

I connected my Ooma Telo device about 2 weeks ago and have had no problem getting to the internet. I have my cable modem connected to my Ooma and then my Home Network is connected to my Ooma via router. My Ooma device is functioning correctly without any problems but I have no internet connection. I have tried to reset my router but still no internet access. I am at a loss what to check. Is there a way to check my IP settings for the Ooma device? Any thoughts on how to resolve this issue?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-

B2b Video Marketing

Thanks!

posted in Sins of the Prophets read more

Hi,

I wanted to download a family tree template but have failed.I tried downloading through the templates pages and selected Family Tree template, which took me to Source Forge and a downloaded .zip file but there was no .oxt file only an .htm. I followed a YouTube to download templates and saved a file download.htm, I changed the extension to .oxt and it ended up in my Extension Manager and did not work so I tried to remove it but it will not delete.My first problem is how do I get rid of this in Extension Manager?My second question is how can I download a family tree template successfully?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-
https://forum.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=29&t=86129
2d Motion Graphic

Thanks!

posted in Sins of the Prophets read more

Hi,

I am not sure if it is the right place for posting this problem. If I am mistaken, I hope someone out there will transfer my post to appropriate people. Well, the problem is that I started downloading a software having size about 400 MB with DownThemAll (Firefox extension). The download was interrupted during the process for some reason. Its entry has been removed from the DTA download manager. Now I see that it has placed a PART file which is worth 300 MB. I am wondering if I can resume this download by using this PART file as it will save my precious bandwidth. Can anybody please tell me how to resume this partial download having a PART file?

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:-

Animated How To Videos

Thanks!

posted in General Discussion read more

HI,

As the topic title says, when playing virtually any file format (MP4, AVI, MKV, FLV,... just to name a few that I've just tested), the latest versions of VLC media player screw up the audio portion of the file content; athough the sound can be heard it is totally screwed up! That's why I am still forced to use version 2.0.8, which is the last one that doesn't have this problem. And now it's the 2nd update already out that does this, i.e. after VLC 2.1.0 now the same shit happens with the new just released VLC 2.1.1 ("Twoflower")Is it possible that the issue is sound card related? But why would the problem start only with the latter versions of VLC? I use SB Live! 24-bit sound card, while there's also an on-board Realtek HD Audio (Realtek ALC883) in this computer, which I don't use.

For More Details:
workforce Analytics Video

Thanks!


Looks like your connection to Sins of the Prophets Forum was lost, please wait while we try to reconnect.